Met loopbaancheques

Het kennismakingsgesprek: GRATIS (15 minuten, online)

Voor het loopbaanbegeleidingstraject: Als je aan de voorwaarden voldoet, dan heb je recht op 2 loopbaancheques om 6 jaar. Meer informatie vind je op de website: www.vdab.be/loopbaanbegeleiding.  

Je kan slechts 1 loopbaancheque per keer bestellen. Voor de eerste loopbaancheque betaal je 45€ voor 4u loopbaanbegeleiding. Voor de tweede loopbaancheque betaal je eveneens 45€, maar heb je recht op 3u. Na de eerste loopbaancheque kan je kiezen om je tweede loopbaancheque op te nemen. Je kan dus kiezen voor een traject van 4u of 7u.

Een loopbaancheque aanvragen is eenvoudig: je surft naar de website van de VDAB. Nadat je een account hebt aangemaakt, klik je op de knop ‘loopbaancheques bestellen’. Nadien ontvang je per mail een uitnodiging tot betaling van 45€. Eens de betaling in orde is, ontvang je de loopbaancheque digitaal, die stuur je per mail door naar je loopbaancoach voor de aanvang van de begeleiding.

De werkgever dient niet op de hoogte gebracht te worden van jouw loopbaanbegeleiding. De Vlaamse overheid voorziet deze ondersteuning specifiek voor de burger. Een overleg met de werkgever is mogelijk, indien je dit zelf wenst.

Zonder loopbaancheques

Het kennismakingsgesprek: GRATIS (15 minuten, online)

Voorhet loopbaanbegeleidingstraject: 75€/ 50 minuten

Annuleringsbeleid:

Indien een afspraak niet kan doorgaan, gelieve dan tijdig te verwittigen. Voor een afspraak die meer dan 24u op voorhand wordt geannuleerd, wordt niets in rekening gebracht. Voor een afspraak die minder 24u op voorhand wordt geannuleerd, wordt het volledige bedrag aangerekend.